Zondagschool Timotheus

Vanaf september t/m maart, april is er elke week zondagsschool. Eerst gaan we samen zingen en bidden. Daarna luisteren we naar een Bijbelverhaal. We hopen de kinderen wat extra’s mee te geven vanuit Gods Woord zodat ze persoonlijk de Heere Jezus mogen leren kennen.

Maar we doen nog meer…  Na het Bijbelverhaal doen we altijd wel iets leuks: een spel, puzzel of een knutsel wat gerelateerd is aan het verhaal. Op zondagsschool WvO en op De Glind mogen de  kinderen een Bijbeltekst en/of een psalm leren. Daarmee sparen ze punten en als extra stimulering mogen ze dan af en toe een klein cadeautje uitzoeken.

Wanneer, waar en voor wie?

• 11.30 - 12.30 uur - Willem v Oranjeschool, Lange Voren 88 - kinderen van 4 t/m 9 jaar (beulenkamp@solcon.nl)
  • 11.30 - 12.30 uur - Prinses Beatrixschool, Postweg 15, De Glind - kinderen van 4 t/m 9 jaar
  • 16.45 - 18:00 uur - Goede Herderkerk (tijdens de kerkdienst) - kinderen van 4 t/m 8 jaar (roelof123@gmail.com)