Administratie

Op het kerkelijk bureau werken een deeltijd administrateur en een deeltijd administratief medewerker. De werkzaamheden op dit bureau bestaan voornamelijk uit het voeren van de ledenadministratie, de financiële administratie en de verkoop van collectebonnen. Het bureau is gevestigd aan de Gasthuisstraat 5, 3771 HE Barneveld. Het telefoonnummer is 0342 - 41 51 32.

Het kerkelijk bureau is geopend op donderdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Om alle werkzaamheden op het kerkelijk bureau in goede banen te leiden verzoeken wij u één van de hierna genoemde e-mailadressen te gebruiken. Door deze e-mailadressen te gebruiken kunnen wij een efficiënte verwerking van gegevens realiseren, maar ook uw vragen goed en snel beantwoorden.

kerkbode@hervormdbarneveld.nl voor het aanleveren van de kopij kerkbode, mutaties abonnementen kerkbode alsook andere berichten die relevant zijn voor de kerkbode
reserveringen@hervormdbarneveld.nl voor het reserveren van ruimten (Oude Kerk/KC Rehoboth/GHK)
coordinator@hervormdbarneveld.nl voor overige vragen aan onze coördinator Melis van Ravenhorst m.b.t. beheerszaken (gebouwen, etc.)
ledenadministratie@hervormdbarneveld.nl voor vragen of doorgeven reguliere mutaties m.b.t. de ledenadministratie
kerkelijkbureau@hervormdbarneveld.nl voor alle financiële zaken en overige zaken die niet hierboven zijn benoemd