Athletes in Action Barneveld

Athletes in Action Barneveld omschrijft zichzelf als een sportcommunity. Elke woensdag staan de teamleden op het voetbalveld achter de Lidl om daar van 18.45 tot 20.15 te sporten met de kinderen, tieners en jongeren die er komen. Liefde voor Jezus, liefde voor mensen en liefde voor sporten zijn de drie redenen dat de teamleden Gods liefde uit willen delen. Dit doen zij door allereerst te bidden voor een fijne avond en vervolgens onder het genot van wat drinken en lekkers tijdens de pauze te vertellen over Gods liefde en genade. 
 
De opzet is simpel, maar de uitkomsten groots! Zo is er sportief spel aanwezig, worden er complimenten over en weer gegeven en sluiten kinderen vriendschappen. In de pauzestukjes wordt er over Gods oneindige liefde verteld door middel van een Bijbelverhaal, praktische voorbeelden aan de hand van voorwerpen, een getuigenis of een dramastukje. Hier wordt naar geluisterd en over doorgepraat. Dat God werkt in de tieners en jongeren is duidelijk merkbaar doordat er mensen tot geloof komen, er vragen gesteld worden en mensen door verwezen worden naar de Alpha-cursus, huisgemeenten en AIA Sportkampen. 
 
U bent elke woensdag van harte welkom om mee te sporten of even te genieten van de gezelligheid. Wij zien u graag! 
 
Als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van AIA Barneveld, kunt u hen volgen op Facebook en Instagram. Voor het stellen van vragen en een aanvraag voor de nieuwsbrief, kunt u een mail sturen.
 
Een gift mag u overmaken naar het rekeningnummer van de Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente Barneveld onder vermelding van AIA Barneveld (NL69 RABO 03007 48 574).
 
Voor telefonisch contact: Marije van den Brink (06-25127622) of Janine van den Brink (06-31192719).