Dostyolu


De commissie Dostyolu wil bouwen aan respectvolle relaties tussen christenen en moslims in Barneveld en daarin iets delen van de liefde van Christus. Dostyolu betekent: weg van de vriendschap. In de ontmoeting willen we ons inspannen om vooroordelen over elkaar te doorbreken en misverstanden uit de weg te ruimen en in woorden en daden duidelijk te maken wat het geloof voor ons betekent.
 

Dostyolu organiseert de volgende activiteiten:

Moskeebezoek Leden van de werkgroep bezoeken twee keer in de maand de moskee van de Turkse gemeenschap. Het betreft de moskeeën aan het Mensingapad en de Parmentierstraat in Barneveld.
Wil je eens mee op moskeebezoek? Neem contact op met Gertjan Wolleswinkel (gertjan_wolleswinkel@hotmail.com)
Meidenclub
Kinderbijbelclub
De belangstelling voor de kinderbijbelclub en meidenclub is wisselend. Wij vragen om uw gebed voor deze activiteiten van Dostyolu.
Jongensclub Iedere maand wordt er zaalvoetbal gespeeld met jongens in de leeftijd van 12-16 jaar in sportzaal ‘het Valkhof’. Meedoen? Neem contact op met Nico Verhoeven (nicoverhoeven1978@gmail.com).
Contactavond Twee keer per jaar wordt er een contactavond georganiseerd in het kerkelijk centrum Rehoboth. We doen iets gezelligs en er is alle ruimte om met elkaar te praten.
Geïnteresseerd in de contactavond? Neem contact op met Gertjan Wolleswinkel (gertjan_wolleswinkel@hotmail.com)

 

Ben je lid van de hervormde gemeente en wil je een van de activiteiten mede organiseren? Neem contact op met Gertjan Wolleswinkel (gertjan_wolleswinkel@hotmail.com)

Heeft u vragen over moslims of de islam? Neem contact op met Ida van de Braak (ida.vandebraak-bouw42@kpnmail.nl