Wat is de Hervormde Kerk?

Als leden van de Hervormde gemeente van Barneveld willen we God eren, maar dat kan alleen als we Hem ook kennen. Daarom zijn er de zondagse diensten in diverse kerken waar we leren over God, wie Hij is, en we loven en eren Hem door met elkaar te zingen en te bidden. In lief en leed proberen we met elkaar mee te leven en oog te hebben voor elkaar.

Als kerk sta je ook midden in de wereld van vandaag. Midden in een tijd van luxe en welvaart, terwijl de oorlog, honger en ziekte in de wereld niet ophouden. We proberen daar ook een helpende hand te bieden, hoe beperkt en gebrekkig dat ook is. Bijvoorbeeld door contacten met een Roemeens dorpje en omliggende plaatsen, of met een jeugdproject om geld in te zamelen voor AIDS-slachtoffers in Malawi.