Missionair Timon van Doleweerd

Wat gaat Timon doen?

In Zuid-Afrika gaat Timon vrijwillig aan de slag als junior teacher op het Mukhanyo Theological College, onder begeleiding van dr. Gerrit Heino. Hij richt zich op het geven van verschillende theologische vakken in de bacheloropleiding Theologie. Dit kan uitgebreid worden naar het geven van vakken in de bachelor van de docentenopleiding en verschillende cursussen voor gemeenteleden. De lessen worden gegeven op de campus van Mukhanyo in Pretoria en Kwamhalanga. 

Waarom deze uitzending?

Deze uitzending is bedoeld om zijn gaven in te zetten in de wereldkerk. Door met zijn onderwijservaring op Mukhanyo als vrijwillige docent bij te dragen aan de vorming van toekomstige predikanten. Hiermee wordt het Mukhanyo Theological College gesteund. Daarnaast heeft deze uitzending ook een persoonlijke kant. Bezinning over zijn toekomst in de kerk en zijn verlangen om in de zending bezig te zijn. 

Ondersteuning

Timon zal verschillende manieren van steun zeer waarderen: 
•    Gebeden: Gebed leert ons van Wie wij onze kracht ontvangen. Zo blijven wij zicht houden op de afhankelijkheid van ons werk van de grote Zender. Als leden van dezelfde wereldwijde kerk kunt u mijn werk opdragen in uw gebed.
•    Gaven: De uitzending van Timon is afhankelijk van uw steun door middel van giften. Onderdak, voedsel en lesvoorbereiding worden hiermee bekostigd. Op de website en onderaan deze pagina kunt u hier meer over lezen. 
•    Gedachten: U kunt Timon laten weten dat u aan hem denkt door hem te mailen / een kaart te sturen / via Facebook of Linked-In een bericht te sturen. Heeft u tips of aanbevelingen? Die zijn van harte welkom! 

Meer informatie

Benieuwd naar meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of updates via Whatsapp tijdens de uitzending? Kijk snel op www.timonnaarafrika.nl.
Timon is jarig op 13 maart.

Contact

Adres

Nog niet bekend.

Contact

Wilt u contact met de Thuisfrontcommissie van Timon? Zij zijn voor u bereikbaar via e-mail (contact@timonnaarafrika.nl) of telefoon (085-1304276). 

Giften

Wilt u een gift overmaken aan Timon? Dan kunt u dit doen op:
               bankrekeningnummer IBAN NL39 RABO 0305 5091 95
               t.n.v. ‘Zendingscommissie Hervormde Gemeente in Barneveld’
               o.v.v. ‘Timon van Doleweerd’