Vakantie & websitebeheer 2017

24-06-2017 | 09:43
De zomervakantieperiode komt eraan. Een langere periode van rust en vrij zijn van verplichtingen. Dit geldt ook voor het website beheer door de webmasters in onze gemeente.
 
Beheer wijkagenda en wijkinformatie 
De wijkwebsites worden beheerd door wijkwebmasters. Op de wijksite van uw wijk staat vermeld gedurende welke periode de site in mindere mate of niet beheerd wordt. Wilt u wijkactiviteiten in de wijkagenda? Stuur deze dan tijdig door naar de betreffende wijkwebmaster.
 
Beheer centrale agenda en algemene informatie
De centrale agenda op de portal www.hervormdbarneveld.nl en de miniwebsite www.onzegemeente.hervormdbarneveld.nl worden beheerd door de hoofdwebmaster. In de periode van 5 juli tot en met 2 augustus is er zeer beperkt beheer. Eventuele storingen zijn te melden op support@hervormdbarneveld.nl.
 
Wilt u een gemeentebrede activiteit in de centrale agenda geplaatst zien? Heeft u andere informatie die op de algemene site geplaatst moet worden? Of heeft u een andere opmerking of aanpassing? Stuur deze dan uiterlijk vóór 4 juli naar: webmaster@hervormdbarneveld.nl.
 
Het webteam wenst iedereen een goede en rustgevende vakantie toe.