Aangepaste openingstijden en beheer website

16-12-2013 | 21:09
Aangepaste openingstijden Kerkelijk Bureau
Het Kerkelijk Bureau is gesloten van maandag 23 december 2013 t/m 3 januari 2014.

De collectebonnen die u digitaal bestelt tussen 20 en 31 december 2013 kunt u uiteraard wel meenemen in de giftenaftrek bij uw belastingaangifte 2013, maar deze bestelde collectebonnen worden pas in de eerste week van 2014 bij u thuisbezorgd.

Aangepast beheer website
van zaterdag 21 december tot en met zaterdag 28 december is er een beperkt webbeheer op de portal en de miniwebsite "onze gemeente". Heeft u zaken die geregeld moeten worden, doet u dit dan voor of na deze week. In de betreffende week worden alleen de hoogstnoodzakelijk aanpassingen doorgevoerd. Aanpassingen, opmerkingen en/of vragen? Neem contact op met de webmaster via webmaster@hervormdbarneveld.nl.