Vakantie & websitebeheer 2014

04-06-2014 | 17:24
De zomervakantieperiode komt eraan. Een langere periode van rust en vrij zijn van verplichtingen. Dit geldt ook voor het website beheer door de webmasters in onze gemeente. Hier leest u hoe dit gedurende de vakantieperiode dit geregeld is.
 
Beheer wijkagenda en wijkinformatie
De wijkwebsites worden beheerd door wijkwebmasters. Op de wijksite van uw wijk staat vermeld gedurende welke periode de site in mindere mate of niet beheerd wordt. Wilt u wijkactiviteiten in de wijkagenda? Stuur deze dan tijdig door naar de betreffende wijkwebmaster. U leest hier wie dit zijn.
 
Beheer centrale agenda en algemene informatie
De centrale agenda op de portal www.hervormdbarneveld.nl en de miniwebsite www.onzegemeente.hervormdbarneveld.nl worden beheerd door de hoofdwebmaster. In de periode van 18 juli tot 30 juli wordt er alleen strikt noodzakelijk beheer en onderhoud gepleegd. Van 30 juli tot 8 augustus is er geen beheer!
 
Wilt u een gemeentebrede activiteit in de centrale agenda geplaatst zien? Heeft u andere informatie die op de algemene site geplaatst moet worden? Of heeft u een andere opmerking of aanpassing?  Stuur deze dan vóór 14 juli naar: webmaster@hervormdbarneveld.nl
 
Namens het webteam wensen wij iedereen een goede, rustgevende vakantie toe.
Maarten van der Boon
webmaster@hervormdbarneveld.nl