Vakantie & websitebeheer 2015

02-07-2015 | 17:35
De zomervakantieperiode komt eraan. Een langere periode van rust en vrij zijn van verplichtingen. Dit geldt ook voor het website beheer door de webmasters in onze gemeente. Hoe staat het in deze periode met het beheer van de websites?
 
Beheer wijkagenda en wijkinformatie 
De wijkwebsites worden beheerd door wijkwebmasters. Op de wijksite van uw wijk staat vermeld gedurende welke periode de site in mindere mate of niet beheerd wordt. Wilt u wijkactiviteiten in de wijkagenda? Stuur deze dan tijdig door naar de betreffende wijkwebmaster. U leest hier wie dit zijn.
 
Beheer centrale agenda en algemene informatie
De centrale agenda op de portal www.hervormdbarneveld.nl en de miniwebsite www.onzegemeente.hervormdbarneveld.nl worden beheerd door de hoofdwebmaster. In de periode van 18 juli tot en met 5 augustus is er geen beheer. De agenda van de kerkdiensten wordt wel bijgehouden. Eventuele storingen zijn te melden op support@hervormdbarneveld.nl.
 
Uiterste aanleverdatum voor de vakantie
Wilt u een gemeentebrede activiteit in de centrale agenda geplaatst zien? Heeft u andere informatie die op de algemene site geplaatst moet worden? Of heeft u een andere opmerking of aanpassing? Stuur deze dan uiterlijk vóór 16 juli naar: webmaster@hervormdbarneveld.nl.
 
Namens het webteam wens ik iedereen een goede, rustgevende vakantie toe.
 
Maarten van der Boon
webmaster@hervormdbarneveld.nl